avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legea cu privire la centura de siguranta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legea cu privire la centura de siguranta

A intrat in vigoare legea conform careia pentru depăşirea cu cel mult 20 km/h a vitezei maxime admise, folosirea telefoanelor fără dispozitiv hands-free, nesemnalizarea schimbării direcţiei de mers şi nepurtarea centurii de siguranţă soferii vor primi doar avertisment ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:15, 14 Iunie 2011
NU
Nu si nici nu cred ca se va aproba asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal depasire viteza GeorgeL26 GeorgeL26 Buna ziua, ieri in timp ce ma deplasam cu masina , din sens opus a aparut un mcv, bineinteles ca era infiltrat intr o coloana mai exact pe la mijloc, mi-au pus ... (vezi toată discuția)
Contestatie pentru anularea pv contraventie (amenda radar) timplaru timplaru In data de 11.01.2010 am fost sanctionat de un echipaj al Politiei Rutiere Craiova pentru depasirea vitezei in localitate (72 km/h) cu amenda (4 puncte-amenda) ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la cumulul perioadelor de suspendare a permisului de conducere Cromatic Cromatic Art.214(1) din ROUG 195 spune asa: În cazul săvârşirii a două sau a mai multor contravenţii care atrag şi suspendarea exercitării dreptului de a ... (vezi toată discuția)