In urma unui proces pierdut impotriva IPJ Galati , in anul 2008 ,depasire pe dubla linie continuua , mi-a fost suspendat carnetul pe termen de 60 zile. Mentionez ca locuiesc in alt oras si la acel moment imiangajasem un av.in Galati, avocat care nu mi-a adus la cunostinta hotararea jud. in urma careia pierdusem procesul si la jud. si la tribunal .Procesul s-a terminat in noi. 2008 si in martie 2010 s-a trimis de la IPJ GALATI o recomandata prin care eram instiintat ca am permisul suspendat in perioada martie -mai 2010 , recomandata care la posta figureaza cum ca am primit-o , dar semnatura nu imi apartine .In aprilie 2010 am fost sanctionat in loc. Banesti jud.Prahova ptr.centura , la 2 luni dupa aceea am fost citat de politia respectiva si mi s-a adus la cunostina sa ma prezint cu CI si permisul de conducere . Atunci am aflat ca pierdusem procesul si imi fusese suspendat permisul .Am dat nenumarate declaratii , dar agentul care instrumenta cazul nu mi-a retinut permisul la acel moment.Pe 25 martie 2011 am fost sanctionat la Predeal ( trecusera 10 luni de cand cei de la Banesti "anchetau" cazul ),politia Predeal i-au sesizat pe cei de la Banesti privitor la retinerea permisului , fapt in urma caruia pe data 01.04.11 am fost chemat la pol.Banesti ptr. a mai da o declaratie , dar de fapt mi s-a retinut carnetul - fara o instiintare oficiala . La scurt timp familia mea a dat specimene de semnatura in vederea efectuarii expertizei grafologice . Pe data de 5.04.11 am mai gasit o scrisoare in cutia postala , de la IPJ PRAHOVA, tot o recomandata , ptr.care nu semnase nimeni. Am mers la posta si am facut o sesizare , in urma careia am primit in scris de la dirigintele postei scuzele de rigoare si ca factorul postal va fi sanctionat - deci a doua oara ! Ce pot face sa urgentez expertiza grafologica siimplicit dosarul , deja dosarul are un an de zile , eu stau acasa de aproape 3 luni ,sunt sofer profesionist si risc sa-mi pierd locul de munca ?
merg greu expertii pana finalizeaza expertizele. multe expertize si putin experti. puteti face o cerere scrisa prin care sa solicitati finalizarea cat mai repede a raportului de expertiza.
cererea trebuia facuta catre IPJ Prahova. sigur daca ati plati dvs ar fi sanse sa se faca mai repede expertiza. este insa posibil ca expertiza sa se fi facut si sa nu se fi redactat raportul de expertiza.
Comunicare ipj
cristian11
In urma cu 2 ani, am depus plangere impotriva unui proces verbal de contraventie rutiere...Prin februarie 2010 prin sentinta mi s-a respins plangerea ... (vezi toată discuția)