avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... depozitii ale martorilor ...respinse de instanta de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

depozitii ale martorilor ...respinse de instanta de apel...dupa ce acestia au fost audiati la fond!

in urma unei hotarari data de instanta de fond am declarat apel.in apel mi-a fost respinsa proba cu martorii,in rest au fost acceptate toate celelalte probe.iar acum cand am primit motivarea hotararii din apel ,am constatat ca marturia martorilor mei de la fond a fost inlaturata pe motiv ca au fost subiective si ca nu au simtit prin propriile simturi ci au marturisit ceva ce stiau de la reclamata sau mama acesteia.nu inteleg ,de ce nu au acceptat alti martori la inceputul procesului ca sa se lamureasca situatia ,sau o reaudiere a acestora...este posibila o astfel de situatie? nici martorii lui nu au simtit ceea ce au relatat prin propriile simturi si totusi nu le-a fost inlaturata marturia.am depus recurs...desi situatia este clara si evidenta...
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:15, 14 Iunie 2011
promovati recurs si cereti casarea deciziei si trimiterea cauzei pt rejudecare la instanta de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare liviuu liviuu Este vorba de un divort. La recurs s-a trimis dosarul catre rejudecare, iar intrebarea mea este: \"Declaratiile martorilor date in fata primei instante pot fi ... (vezi toată discuția)
Casare hotarare si retinere spre rejudecare caradis caradis Buna ziua. Instanta de Apel mi-a acceptat apelul si a decis casarea in tot a hotararii date de catre instant de fond si retinerea dosarului spre rejudecare. ... (vezi toată discuția)
Recurs la curtea de apel ContSters222775 ContSters222775 Buna ziua, In cadrul unui Apel la un proces civil, de anulare a unui certificat de mostenitor, mi s-a respins reaudierea martorilor de la rejudecare in ... (vezi toată discuția)