avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare suma platita avocat....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare suma platita avocat....

doresc sa stiu cum pot recupera suma de 40000ron platita unui cabinet de avocatura care trebuia sa imi recupereze de la o primaria cheltuieli de judecata din anul 2007 cand am castigat procesul pe legea 10 /2001 -cu ajutorul e adevarat acestui cabinet in valoare de exact 40000ron cat am platit eu cabinetului de avocatura avand in vedere ca in contractul meu cu cabintul de avocatura era stipulat la punctul d din acest contract de reprezentare juridica ca acest cabinet printre alte clauze trebuie sa recupereze cheltuieli de judecata pentru mine lucru care nu sa iontamplat pana acum...am sunat-o de curand pe doamna avocat sa ii spun sa actioneze primaria in instanta pentru recuperarea sumei si dansa mi as spus ca sa prescris pentru ca au trecut 2 ani peste 3 de cand cauza a fost prescrisa in conditiile in care dansa trebuia sa se ocupe de actionarea primariei in judecata si recuperarea cheltuielilor de judecata pentru ca era punct stipulat in contractul de reprezentare juridica incheiat intre mine si cbinetul de avocatura ..ce pot sa mai fac sa imi recuperez macar o parte din aceasta suma pe care am dat-o ca onorariu si pe care nu am mai recuperat-o de la nimeni....multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: georgescutiberiu , utilizator 12:56, 17 Iunie 2011
O dati in judecata pe avocata, pt nerespectarea contractului.
Va recomand sa va angajati ( alt) avocat, logic.
Succes!
multumesc pt raspuns dar am intrebat si un alt avocat chiar ieri care mi a spus ca sa prescris si chestia cu dat-u in judecata pe dna avocat pt nerespectarea clauzelor din contract ......chiar nu stiu ce sa cred si ce sa fac ......e drept ca nici eu nu m-am mai interesat in acesti aproape 5 ani de recuperarea cheltuielilor de judecata de la imobilul castigat in detrimentul primarie cu ajutorul si meritul specific din nou al cabinetului de avocatura enumerat mai sus fiind ocupat cu multe alte probleme in acesti ani de toate felurile ca doar traim in romania..
de fapt asa mi a si reprosat dna avocat can am sunat-o ca trebuia eu sa ii aduc aminte de clauza pe care o are in contract ca ansa nu are arhiva la cabinet si nu a stiut daca eu mai vreau sau nu cheltuieli de judecata si de aceea nu a actionat in termenul de 3 ani de cand am castigat impotriva primariei restituirea imobilului meu nationalizat de fostul regim comunist..
o sa o dau totusi in judecata pentru ca nu suport gandul ca m a luat de fraier si pentru ca a incasat onorariul si dupa aceea m- a lasat balta pentru ca probabil s a gandit ca nu mai incaseaza nimic de la mine sa de aceea nu are rost sa isi mai piarda timpul cu cheltuielile mele de judecata..........o seara buna si multumesc pentru raspuns pentru ca am inteles din raspunsul dvoastra ca totusi am o sansa......
Puteti incerca, mergeti totusi la alt avocat cu contractul de asistenta juridica incheiat cu prima avocata. Daca au trecut 3 ani, intr-adevar s-a prescris datoria , dar incercati totusi pe raspundere contractuala, cine stie...

Alte discuții în legătură

Nelãmuriri referitoare la acordarea cheltuielilor de judecatã pe cale separatã puscasum puscasum Bună ziua. Am cateva nelamuriri in legatura cu cheltuielile de judecata la care urmeaza, probabil, sa fiu obligat sa le achit, dupa urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 poate fi atacata la cedo? Danicel Danicel Am fost nemultumit de punctele primite de la ANRP, PT O CASA ULTRACENTRALA 5 camere 145 mp cu toate utilitatile, IN RM VALCEA , LANGA TRIBUNALUL VALCEA, am ... (vezi toată discuția)
Avocatul imputernicit nu mi-a spus inca primul termen la divort ContSters329449 ContSters329449 Buna seara. Am imputernicit o dna avocat din Bucuresti sa ma reprezinte in divort in Romania, eu fiind stabilita in strainatate. Divortul este de comun acord, ... (vezi toată discuția)