doresc sa stiu cum pot recupera suma de 40000ron platita unui cabinet de avocatura care trebuia sa imi recupereze de la o primaria cheltuieli de judecata din anul 2007 cand am castigat procesul pe legea 10 /2001 -cu ajutorul e adevarat acestui cabinet in valoare de exact 40000ron cat am platit eu cabinetului de avocatura avand in vedere ca in contractul meu cu cabintul de avocatura era stipulat la punctul d din acest contract de reprezentare juridica ca acest cabinet printre alte clauze trebuie sa recupereze cheltuieli de judecata pentru mine lucru care nu sa iontamplat pana acum...am sunat-o de curand pe doamna avocat sa ii spun sa actioneze primaria in instanta pentru recuperarea sumei si dansa mi as spus ca sa prescris pentru ca au trecut 2 ani peste 3 de cand cauza a fost prescrisa in conditiile in care dansa trebuia sa se ocupe de actionarea primariei in judecata si recuperarea cheltuielilor de judecata pentru ca era punct stipulat in contractul de reprezentare juridica incheiat intre mine si cbinetul de avocatura ..ce pot sa mai fac sa imi recuperez macar o parte din aceasta suma pe care am dat-o ca onorariu si pe care nu am mai recuperat-o de la nimeni....multumesc anticipat.
o singura intrebare ...eu sunt din rm valcea iar doamna avocat e din buzau si casa care mi a castigat-o de la primaria buzau fiindu mi retrocedata de catre primaria buzau si pt care trebuia sa imi ceara cheltuieli de judecata dna avocat cum era stipulat in contract e tot in buzau fiind mostenire de la bunicul meu ... va rog respectuos sa imi spuneti unde pot sa actionez in instanta in rm valcea sau buzau sau oriunde in tara??multumesc anticipat...