avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale delapidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

delapidare

Hello!! incerc sa gasesc o solutie intr-o problema complicata.. o ruda a delapidat o companie cu suma de 40.000 de euro..in urma unui control exfectuat de companie s-a constat lipsa unor acte destul de importatante care are aduce totodata un extra prejudiciu de inca 10.000. pe durata controlului o suma de 20.000 de euro a fost achitata, rreducind prejudiciul la o valoare de 30.000 de euro. ma intreb daca se poate face o intelegere intre parti, fara a preda dosarul mai departe (politie), cine trebuie sa initieze o astfel de intelegere, iar in caz contrar care este cel mai grav si negru scenariu. (tinindu-se ca cont de faptul ca fapta a fost recunoscuta. ce se va intimpla daca cazul respectiv merge mai departe spre politie si care sunt consecintele ???
va multumesc!!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2011
lucano07, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters108713 , utilizator 14:08, 17 Iunie 2011
Din Codul Penal

Art. 215 ind. 1. - Insusirea, folosirea sau traficarea, de catre un functionar, in interesul sau ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza, se pedepsesc cu inchisoare de la unu la 15 ani.

Nu se poate retrage plangerea odata depusa la Politie. Angajati un avocat.
Sfatul meu este sa angajati un avocat: in astfel de probleme o consiliere pe forum este ineficienta si nu va va rezolva nici pe departe problema.
Daca doriti, va stau la dispozitie, consultati site-ul cabinetului meu(www.lawofficebogdanmarinescu.ro)..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragere bani casierie legal_issue legal_issue Buna ziua, In ultimii 5 ani, ca si casiera a unei institutii publice mi-am insusit bani din casierie. In urma controlului Curtii de conturi, s-a descoperit ... (vezi toată discuția)
In calitate de reclamant intr-un dosar penal,am fost nemulțumit ... AlexandruDumitruSandu AlexandruDumitruSandu In calitate de reclamant intr-un dosar penal,am fost nemulțumit de felul in care organul de cercetare penală mi-a luat declarația.Suspiciunea mea a inceput ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea aledical aledical Am si eu o intrebare. Am si eu un caz de delapidare am recunoscut fapta dar nu am de unde restituii, suma este destul de mare . Am fost chemat la politie ... (vezi toată discuția)