avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chitante si facturi sau casa de marcat? (pfa, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chitante si facturi sau casa de marcat? (pfa, inchirieri)

pot sa emit factura si chitanta si persoanelor fizice, sau doar firmelor? inchiriez o cabana, si pt asta am facut un pfa. deci nu vand nimic. in acest caz este de ajuns factura si chitanta, sau mai am nevoie si de o casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:28, 19 Iunie 2011
Aveti nevoie de casa de marcat. Scutite de la utilizarea caselor de marcat fiscale sunt doar agentiile de turism care vand pachete de servicii turistice ori de componente ale acestora .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura sau bon fiscal? MihaiEmil2 MihaiEmil2 Sunt ghid turistic si mi-am infiintat un PFA cu cod caen 7990. Cum trebuie sa procedez cu clientii persoane fizice? Este nevoie de bon fiscal sau e suficienta ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal pentru prestari servicii de cazare ? DragosIasi DragosIasi Buna ziua . Detin un Hostel in Iasi , urmeaza sa ii dam drumul de la data de 1 Decembrie . Intrebarea mea este : trebuie neaparat sa achizitionam o casa de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat si factura pentru inchiriere cameră în scop turistic? CapyBara CapyBara Bună ziua! Închiriez un apartament cu 1 cameră în scop turistic și as vrea sa știu dacă în calitate de persoana fizica neinregistrata la registrul ... (vezi toată discuția)