avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa terminarea facultatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa terminarea facultatii

as putea sa primesc somaj dupa terminarea facultatii? ce suma as primii, cate luni si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: maria26 , utilizator 13:48, 16 Iunie 2011
1. Dupa terminarea facultatii va inregistrati la Agentia de Somaj.
2. Daca timp de 60 de zile nu va gasiti un loc de munca atunci veti primi timp de 6 luni o indemnizatie de somaj de 250 lei lunar.
3. La data inregistrarii la Agentia de Somaj nu trebuie sa fiti sub un contract individual de munca (adica sa nu aveti venit provenit din salariu).
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca termin facultatea si nu ma angajez beneficiez de somaj? dragalasha_mititika dragalasha_mititika Termin acum facultatea si stiu din experienta anterioara de la liceu ca m-am inscris la somaj dar nu l-au dat pt ca am intrat la facultate. Acum ca termin si ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa masterat EDWARD85 EDWARD85 BUNA! DACA AM LUCRAT PE TIMPUL FACULTATII APOI NU AM MAI LUCRAT SI M-AM INSCRIS LA UN MASTER PE CARE L-AM FINALIZAT PE 10 IULIE MAI POT BENEFICIA DE AJUTOR DE ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de indemnizatie de somaj dupa terminarea facultatii? dariaalexandra dariaalexandra Am terminat anul trecut facultatea,inca nu m-am angajat,as vrea sa stiu daca as putea beneficia de indemnizatie-somaj. chiar daca am terminat fac in 2010? ce ... (vezi toată discuția)