avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna. acte pierdute in strainatate - ce trebuie facut?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna. acte pierdute in strainatate - ce trebuie facut?

am si eu nevoie de putin ajutor.in urma cu cateva zile o cunostinta care se afla la munca in strainatate si-a pierdut portofelul cu acte.Va rog sa imi spuneti ce se face in cazul asta?Am auzit ca se merge la consulat si ca va primii un buletin provizoriu,dar vreau sa stiu cat timp este valabil acest buletin sau ce o fii el.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Oana.nae , utilizator 10:30, 11 Februarie 2018
multumesc mult
Buna ziua ,am trimis actele in original ale fetitei mele pentru Children Benefit iar ei au pirdut actele. 've pot face pentru a putea pleca cu fetita inapoi in Romania deoarece ea pe 11 septembrie incepe scoala .Va multumesc!
In cazul pierderii de acte buletin certificat de nastere si am decat copie dupa certificat se poate face imputernicire cuiva in tara sa mi scoata actele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport shailaflorina shailaflorina buna seara..ma numesc Florina si locuiesc de 4 ani in Spania. Cand am venit aici, am venit doar cu buletinul, si eu, si perechea mea. In curand voi naste aici ... (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)
Acte necesare copiilor nascuti in strainatate pentru a calatorii miha.filip_88 miha.filip_88 as dori sa stiu daca este obligatorie detinerea de certificat romanesc pentru a putea aduce din romania in spania copilul( nascut in spania).certificatul pe ... (vezi toată discuția)