avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTUL COLECTIV LA NIVEL NATIONAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTUL COLECTIV LA NIVEL NATIONAL

S-A SEMNAT CONTRACTUL COLECTIV LA MINISTERUL MUNCII? NU STIU DACA SUNT OBLIGATA SA FAC ACTE ADITIONALE DE MARIRE LA SALARII
Cel mai recent răspuns: inac , utilizator 09:43, 17 Iunie 2011
DRAGFLO a scris:

S-A SEMNAT CONTRACTUL COLECTIV LA MINISTERUL MUNCII? NU STIU DACA SUNT OBLIGATA SA FAC ACTE ADITIONALE DE MARIRE LA SALARII

Întrebarea de mai sus este postată pe forum în data de 15 iunie 2011, ora 11.12, astfel încât, la momentul respectiv, toate dispoziţiile privitoare la CCMUN erau ABROGATE, nemaiexistând contract colectiv de muncă unic LA NIVEL NAŢIONAL. Pentru momentul ridicării acestei probleme pe forum, respectiv 15 iunie 2011, nu mai are absolut nicio relevanţă dacă în perioada cuprinsă între 01.01.2011 şi 01.05.2011 a existat sau nu CCMUN, în condiţiile în care din 01.05.2011, normele care îl reglementau au fost abrogate.
inac a scris:

DRAGFLO a scris:

Întrebarea de mai sus este postată pe forum în data de 15 iunie 2011, ora 11.12, astfel încât, la momentul respectiv, toate dispoziţiile privitoare la CCMUN erau ABROGATE, nemaiexistând contract colectiv de muncă unic LA NIVEL NAŢIONAL. Pentru momentul ridicării acestei probleme pe forum, respectiv 15 iunie 2011, nu mai are absolut nicio relevanţă dacă în perioada cuprinsă între 01.01.2011 şi 01.05.2011 a existat sau nu CCMUN, în condiţiile în care din 01.05.2011, normele care îl reglementau au fost abrogate.

Cred ca faceti o confuzie ... nromele care reglementa incheiarea unui c.c.m. erau prevauzte in Legea nr.130/1996 si nu in Codul Muncii care reitera o parte din dispozitiile acestei legi.
A se citi cu atenţie ce am scris mai sus! Legea nr. 62/2011, publicată în M.O în data de 10.05.2011 (deci anterior postării întrebarii pe marginea căreia se poartă această discuţie -15 iunie 2011), a abrogat Legea nr. 130/1996! Consider că acest dialog excede deja sfera juridică, iar aprecierile legate de eventuale "confuzii" ale participanţilor la forum, cu privire la interpretarea dispoziţiilor legale referitoare la CCMUN, sunt absolut lipsite de eleganţă şi colegialitate. În fond, acest forum este mediul în care fiecare prezintă informaţia juridică trecută prin filtrul propriilor competenţe profesionale, astfel încât, o continuarea a ceea ce iniţial s-a vrut a fi un dialog juridic şi care alunecă în polemică prin argumente desuete, nu face obiectul interesului meu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu exista contract colectiv de munca la ora actuala? tu_tu tu_tu Nu exista in momentul de fata contract colectiv de munca la nivel national in vigoare???? cica Legea 130/1996 a fost abrogata?!?!?! (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca tucsok tucsok Exista Contract colectiv de munca unic la nivel national pentru anul 2011 care este valabila pentru personalul din sectorul bugetar si unde pot citi textul ... (vezi toată discuția)
Mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivel national? Emil P Emil P Buna dimineata! Va rog sa-mi transmiteti daca mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivel national, avand in vedere ca acesta era ... (vezi toată discuția)