avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata

Buna ziua,
Cazul meu este urmatorul: am lucrat la o firma, ca agent vanzari, unde am dat chitante clientilor pe sume reale, insa chitanta ce ramane in chitantier are sume mai mici, diferenta...nu mai spunem unde este.#-o Prejudiciul este de aproximativ 15.000 euro. Firma a depus plangere la politie, de unde am inteles ca daca sunt de acord sa platesc suma, dosarul nu va merge mai departe si nu se va pronunta pedeapsa cu inchisoarea. Insa nu am de unde sa platesc intreaga suma, exista posibilitatea sa o achit in transe/rate
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: eugen-c , utilizator 16:04, 15 Iunie 2011
Da, exista si posibilitatea sa platiti in transe, dar pt acest lucru trebuie sa va intelegeti cu persoana pagubita. Daca reusiti sa apoperiti prejudiciul, intr-adevar nu veti primi o pedeapsa cu executare, adica inchisoare.
Exista un termen de acoperire a prejudiciului, sau cum ma inteleg cu persoana pagubita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am falsificat niste chitante,care ar fi urmarile? Axe25 Axe25 Am lucrat ca agent de vanzari la o firma,si am falsificat niste chitante,eu incasam o suma de bani la clieti le dade am chitanta cu suma reala dar pe chitanta ... (vezi toată discuția)
Bani însușiți de la locul de muncă. cum să procedez pentru a rezolva această problemă? Urbz Urbz Buna ziua! Acum ceva timp, am lucrat la o companie multinationala si am facut o prostie! Am facturat marfa pe anumiti clienti, marfa care a fost vanduta ... (vezi toată discuția)
Fals in acte si delapidare? andreivancea andreivancea Buna seara, Am fost angajat la un S.C. in calitate de agent de vanzari si am falsificat niste chitante, suma lor nefiind mai mare de 5-6000 de lei. ... (vezi toată discuția)