avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot sa ma debransez de la colterm fara acordul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot sa ma debransez de la colterm fara acordul unui vecin??

buna ziua! pot sa ma debransez de la colterm fara acordul unui vecin?? pentru debransare am nevoie de acordul vecinilor pe orizontala si verticala! problema este ca vecinul de mai jos nu doreste sa-mi dea semnatura deoarece zice ca ramane fara caldura ( eu stau la ultimul etaj )! ce pot sa fac?? va rog sa ma ajutati! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:03, 16 Iunie 2011
Vecinul respectiv nu are nicio obligatie sa va dea acea semnatura.
Daca nu v-o da nu va puteti debransa legal.
k, am inteles! dar vreau sa va mai intreb inca ceva: eu nu am nici un contract incheiat cu cei de la colterm, in conditiile astea de ce ar mai trebui acordul vecinilor si alte cele??? va multumesc!
Pentru ca acestea sunt conditiile de deconectare prevazute in Legea 325/2006 pe care le gasiti in Capitolul VI sectiunea 5, art.30 punctele 2, 4-6.

Citeste mai mult: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare sistem de termoficare fara acordul vecinilor alina_25 alina_25 Este nevoie de acordul vecinilor de etaj respectiv de bloc daca o persoana doreste sa se debranseze de la sistemul centralizat de incalzire,sau doar de acordul ... (vezi toată discuția)
Debransare de la termoficare dragos118 dragos118 Doresc sa ma debransez de la caldura si sa im-i instalez centrala pe gaze . Am mers la C.E.T. an audienta si domnul director a spus ca nu are voie sami aprobe ... (vezi toată discuția)
Deconectare de la sistemul centralizat valdomate valdomate Buna ziua, va rog sa ma informati ce trebuie sa fac ca sa ma debransez de la caldura si ce fac in cazul in care nu mi se aproba? Va multumesc (vezi toată discuția)