Buna
Sotul meu este incadrat in grad handicap grav din luna Ianuarie anul curent si conform legii este scutit de plata impozitului pe cladiri si teren.Astazi cand m-am dus la primarie sa predau certificatul de incadrare in grad de handicap m-au instiintat ca poate fii scutit doar pe al doilea jumatate de an,deoarece au trecut 6 luni din an.chiar daca certificatul este eliberat in prima luna al anului.Este posibil asa ceva?M-au intrebat : ca de ce nu am mers pina acum,raspunsul meu fiind:in 2008 cind ne-am mutat in aceasta comuna nu s-a tinut cont de certificat si am platit impozitul pe tot anul,am crezut ca nici acum nu va fii scutit de impozit........ . Multumesc, Edit Bakk.
Dumneavoastra trebuia sa mergeti sa duceti o copie exact a doua zi dupa ce ati obtinut certificatul. Ei nu au de unde sa stie ca trebuie sa va faca reducere.
Nedumerire
nadum
Sotul meu are, in urma unui accident, un certificat de handicap prin care e scutit de impozit pt apartament fiind proprietate comuna. Am primit o somatie ... (vezi toată discuția)