avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... internet.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

internet.

buna ziua! am abonament pt internet de 12 euro pe luna si nu-mi merge prea bine. as putea oare sa renunt la el fara sa platesc clauza de reziliere si sa-mi fac in loc abonament la un tel mobil? am internetul de doar 1 luna iar abonamentul e pe 2 ani. va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ptar , utilizator 10:23, 16 Iunie 2011
Dupa ce le explici situatia si aduci in discutie ca intentionezi sa faci sesizare la ANRCTI (asa se numea atunci, acum am impresia ca au alt nume)...astepti.

In functie de raspuns faci sau nu sesizare la ANRCTI descriind exact problema si anexind si raspunsul Vodafone. Poti sa faci totul via email.

In cazul meu au reziliat contractul dupa sesizarea pe care am facut-o la ANRCTI si mi-au facut cadou modemul. Cred ca le-a fost mai usor asa decit sa remedieze problema - si culmea, foloseam modemul in Bucuresti, in aceeasi locatie unde initial beneficiasem de viteza f mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema vodafone Niclaudia Niclaudia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau recomandare cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Am abonament cu Vodafone de prin 2004. Nu am avut ... (vezi toată discuția)
Problema contract vodafone gabriela_peleanu gabriela_peleanu Buna ziua! Intr-o zi nefasta (18 februarie) am incheiat un contract pentru internet si telefon fix cu Vodafone. Nu le-am putut folosi niciodata fiindca nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet mobil de la vodafone george0908 george0908 In urma cu 7 luni am incheiat un contract de internet mobil cu Vodafone pe 2 ani pentru care am primit gratuit un modem pentru conectare la internet ,acestia ... (vezi toată discuția)