avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata concediu de odihna neefectuat

Un salariat pleaca din Companie si are nefectuate, in ultimii 3 ani, un numar de 57 de zile de concediu nefectuat.
Care sunt obligatiile de plata ale societatii fata de acest angajat, la plecare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 18:48, 15 Iunie 2011
Daca se desface contractul individual de munca, societatea este obligata sa-i plateasca zilele de concediu restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu odihna nefectuat, dupa concediere. NaeV NaeV Buna ziua. Voi fi nevoit sa plec de la firma la care sunt angajat de 6 ani, fara a mai putea sta in zilele de preaviz stipulate in contract. Varianta mutuala a ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani zile co neefectuate Flori2015 Flori2015 Buna ziua, Am si eu o problema cu actualul loc de munca, lucrez de 2 ani intr-o companie din data de 17 ian 2013 pana in prezent, si nu mi s-au dat toate ... (vezi toată discuția)
plata concediului de odihna neefectuat pe ani anteriori carmena_iasi carmena_iasi Buna ziua, deranjez cu o intrebare: In cazul in care contractul meu de munca a inceput in 01.02.2007 si se incheie la data de 01.nov.2009 prin art.65 ... (vezi toată discuția)