avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rutiera

Am fost oprita in trafic avand viteza de 70/ora.Mi s-a intocmit proces verbal de contraventie cu plata unei amenzi de 603 lei respectiv 301 in 48 ore.Nu am platit amenda, facand plangere la judecatorie, plangere care mi-a fost "respinsa", dar inca nu am primit hotararea.Puteti sa-mi spuneti cat ar trebui sa platesc acum amenda? Acum mai pot plati jumate din minim?Multumesc tuturor .
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:05, 16 Iunie 2011
NU mai puteți plăti jumătate din minim acum, acest beneficiu îl puteați avea doar în perioada precizată în cuprinsul procesului verbal 48 de ore de la data întocmirii PV.
Trebuia sa platiti jumatate din cuantumul amenzii concomitent cu depunerea contestatiei si daca ati fi castigat primeati banii inapoi. Asa e tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto pentru culoarea galbenă Ciolo27 Ciolo27 Buna ziua, as dori sa va expun si eu o speță si sa imi spuneti cum sa procedez! Mi au suspendat permisul pe 30 de zile din următoarea cauza: am trecut de o ... (vezi toată discuția)
Plata amnezii rutiere in 48 de ore kid_vova kid_vova Am fost oprit de Politia Rutiera pentru nerespectarea culorii semaforului si neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni, mi-a fost retinut permisul pentru ... (vezi toată discuția)
Plata jumatate suma din amenda RaduGCimpian RaduGCimpian Salutare. La o amenda de tulburarea linistii publice, in rubrica \'contravenientul poate plati jumatate din valoarea amenzii in 48h\',(ceva de genul), sunt ... (vezi toată discuția)