avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concedii medicale

Buna ziua.
Am si eu nevoie de putin ajutor.Multumesc.

Am la o firma o angajata cu timp partial,de 2ore/zi.Salariu 201 lei!
In luna aprilie si mai a avut concediu medical (sarcina si lauzie) toata luna.
In acest caz cum si ce taxe se retin pt persoana aceasta?
Se retine doar CAS asig,cat si CAS firma?adica ambele? si cum se calculeaza aceasta suma care va fi retinuta?ce baza de salariu se va folosi si ce formula?
Cel mai recent răspuns: Valentin_buzau , utilizator 13:29, 16 Iunie 2011
procedura este la fel ca si pentru un salariat cu 8 ore
Cum adica?nu inteleg prea bine.Cum vine asta?
Pai imi calculeaza programul de contabil CAS firma si asig la 708 lei iar total CAS imi da mai mare decat salariu brut.Este corect asta?Adica este normal sa fie mai mare,nu trebuie sa fie la 8h/zi!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit indemnizatie maternitate mariamarineci mariamarineci Buna ziua! Am un concediu medical pt. sarcina si lehuzie , si nu stiu exact daca se retine si impozit pt suma respectiva in afara de cas, angajat si ... (vezi toată discuția)
Cum ar fi mai bine in cazul ccc: sa intru in somaj sau sa raman angajata? alinadrapa alinadrapa Situatia mea sta in felul urmator: Sunt angajata la o firma cu 2 ore/zi si un salariu lunar de 250 lei brut din 28 februarie 2011. De la 31 mai sunt angajata ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prenatal cod 08. raduionut raduionut Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns concret, am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. care este metoda de calcul concediu ... (vezi toată discuția)