avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stimulent 500 ron
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stimulent 500 ron

am nascut in luna mai 2011.doresc sa aflu daca voi primi stimulentul de 500 ron, in situatia in care ma voi intoarce la munca dupa nastere.multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Mocanu , utilizator 15:45, 16 Iunie 2011
Urmati link-ul de mai jos pentru a afla conditiile in care puteti beneficia de stimulent:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege privind indemnizatia de crestere a copilului este valabila si pentru tatici? Helena_L Helena_L Ar putea intra sotul in concediu, in conditiile in care sotia nu lucreaza si sa se intoarca dupa 2, 3 luni la serviciu pentru a primi stimulentul de 500 lei ... (vezi toată discuția)
Suma suplimentara suprapunere nasteri adelaneagoe adelaneagoe Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: -primul copil s-a nascut pe 18.02.2015 -am optat pt CIC de 1 an -am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal cassady cassady Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)