avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina furata se poate radia?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina furata se poate radia?

In 2004 mi s-a furat masina,am sesizat politia,mi s-a dat adeverinta pentru radiere si mi s-a spus ca trebuie sa treaca un an de la data furtului pentru a se emite hotarare judecatoreasca,pentru ca in baza ei sa se execute radierea.Acum la aproape 4 ani de la eveniment nu s-a emis acea hot.jud. iar politia se uita "cu mila" la mine (in priviri li se citeste ceva de genul "ce mai vrea si nea asta?"). Ridic aceasta problema pentru ca am luat de la firma de asigurare cartea masinii si certificatul de inmatriculare, pe cuvant de onoare, ca sa le arat la politie ca nu umblu cu solticarii si ei sa poata face radierea de rigoare, totodata angajandu-ma sa returnez asiguratorului cele doua documente dupa radiere.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:17, 24 Iulie 2008
Ati introdus in instanta o actiune in acest sens? Daca nu, consultati un avocat pentru redactarea actiunii si reprezentare in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa 2 ani.....masina este tot pe numele meu.....si a facut accident dertysweet dertysweet buna ziua! am vandut acum 2 ani de zile o masina, am urmat toate procedurile ce imi reveneau mie: act vanzare cumparare, circa financiara pentru radiere si ... (vezi toată discuția)
Paznic de magazin - acuzatie de furt fara dovada, raspundere florin2007 florin2007 Paznic de magazin ne acuza de furt fara proba,Casiera continua incasarile nerezolvand conflictul, La data de 27/03/2013 Sotia a mers la magazinul lidil din ... (vezi toată discuția)
Cumparator de buna-credinta al unui autoturism cu probleme candra candra As dori un raspuns cat mai rapid, cu multumurile de rigoare, pentru urmatoarea situatie: acum sase luni am achizitionat un autoturism marca straina aproape nou ... (vezi toată discuția)