avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Jaf impotriva Romanilor
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Jaf impotriva Romanilor

Buna ziua
Am o mare mare problema, va rog daca puteti s ama ajutati ...
Deci.. Am o firma de construci din 2008, a venit controlul la firma, cei de la finante mi au luat toate actele la control, totul a fost oki, dar au o problema, societeatie cu care a colaborat firma , nu a mai platit TVA ul la stat pentru marfa vanduta, deci mai pe scurt, daca am cumparat 100 de tot ciment , am platit marfa + TVA, iar societatea de la care am cumparat, nu a mai platit Tva ul la stat . iar acum FINANTELE CLUJ ma pun pe mine sa platesc acel tva , care dupa cum zic ei , e in valoare de 50.000€.
Va rog foarte mult daca puteti sa ma ajutati cu o sugestie, sau as dori sa colaborez cu un avocat, deaorece azi am primit aceasta stire, si am timp 30 de zile sa depun contestatie..
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 10:25, 17 Iunie 2011
Va sfatuiesc sa va angajati un avocat, pe care il puteti gasi pe acest forum, sau, pe tabloul avocatilor din judetul in care locuiti sau orice alt judet va este la indemana. Cu stima.
puteti depune contestatie impotriva actului de control in termen de 30 de zile de la comunicare, la organul fiscal emitent.
daca aceasta contestatie vi se respinge, va puteti adresa instantei de judecata - contencios administrativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie raport de inspectie fiscala georgiana.td georgiana.td Buna ziua . In urma unui control fiscal , pentru perioada 2005-2010 , inspectorii mi-au verificat achizitiile de marfa facute in scopul revanzarii , si mi-au ... (vezi toată discuția)
Codul fiscal sama sama Am cumparat marfa de la o firma de mai multe ori , valoarile destul de mari peste 50.000 ron la o livrare si i-am platit cu virament bancar la termen de 15 ... (vezi toată discuția)
Tva pentru import marfa din brazilia covacicostel covacicostel Vama a spus ca sa facut vama in Hamburg,Finantele nici ei nu stiu unde se plateste TVA-UL (vezi toată discuția)