Buna ziua,
Va cer sfatul in urmatorul caz,cu mentiunea ca desi vorbesc la "persoana I" este de fapt altcineva implicat.
Intr-o dimineata iesind de la servici (unde am consumat 2 pahare de alcool)ma indreptam spre casa (foarte aproape,cateva sute de metrii)la volanul masinii,pe un drum fara prioritate.La prima intersectie cu un drum cu prioritate am oprit putin iesit de pe drumul fara prioritate.In acel moment un alt autoturism care venea pe drumul cu prioritate m-a acrosat (eu zic intentionat).
Am oprit,persoana cealalta a chemat politia,care m-a dus la IML pt recoltarea alcoolemie.Imediat dupa aceea,s-a dus la un agent constatator unde si-a facut constatarea daunelor.
Seara,m-am dus si eu,conducand altcineva,eu avand permisul retinut pe loc de politie.
Problema e urmatoarea:
Masina pe care am lovit-o era deja avariata din alt accident,dar tipul si-a obtinut dovada de reparatie si imediat a bagat masina in service pentru reparatii,care este si gata.
Din constatari rezulta ca la matizul meu exista o spartura in bara fata de 5cm si nimic altceva iar masina lui e lovita incepand cu bara,aripa,far,capota,roata,usa fata si alte chestii,masina fiind un logan.
Bun,eu fiind "beat" am inteles ca asigurarea mea nu este valabila si trebuie sa achit pagubele.
Cum procedez astfel incat sa nu achit intreaga suma de 6000ron pe care o pretinde tipul?
Cine sau cui sa cer sa se faca o comparatie a constatarilor sau o dinamica a ccidentului? astfel incat sa se demonstreze ca un matiz cu o gaura de 5cm in bara nu poate avaria in asa hal un logan?
Astept sfaturile D-voastra deoarece pe la politie n-am prea primit raspunsuri.
Cu toata stima!
Cel mai recent răspuns:
cristi_tnt , utilizator
14:43, 17 Iunie 2011