avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reesalonare datorii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reesalonare datorii

Buna ziua ,

Pentru firmele mici care solicita reesalonarea datoriilor mai se solicita garantii daca suma este sub 10000 lei ?
Cel mai recent răspuns: PAULA STOICA , utilizator 13:06, 5 Iulie 2011
nu se percep garantii materiale, scrisoare de garantie bancara da firma are datorii sub 20000 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonarea datoriilor - calcul dobanda PAULA STOICA PAULA STOICA azi am incercat sa depun dosarul pt. reesalonarea datoriilor la stat. toate au mers \"ca pe roate \", pana in momentul cand mi se spune ca oricum nu voi scapa ... (vezi toată discuția)
Pfa subcontracteaza la alt pfa - taxe? netcupeter netcupeter PFA 1 din domeniul constructiilor semneaza un contract cu o firma pentru suma de 20000 lei. PFA 1 subcontracteaza la PFA 2 pentru aceeasi lucrare pentru suma ... (vezi toată discuția)
Fila cec completata cu suma de 20.000 ron ca si garantie. dpasztor dpasztor Unul dintre furnizori mi-a pretins o fila cel garantie pe care am trecut suma de 20000 ron . In momentul de fata societatea mea are o datorie de 4200 ron, ... (vezi toată discuția)