avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fila CEC completata cu suma de 20.000 ron ca si ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fila CEC completata cu suma de 20.000 ron ca si garantie.

Unul dintre furnizori mi-a pretins o fila cel garantie pe care am trecut suma de 20000 ron . In momentul de fata societatea mea are o datorie de 4200 ron, catre firma la care s-a depus garantia fila cec cu valoarea mai sus mentionata. Intrebarea este daca furnizorul meu depunde in banca acea fila cec poate sa ceara o suma mai mica decat cea inscrisa pe fila cel adica suma de 4200ron si nu cea de 20000 ron ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 14:24, 20 Februarie 2009
Daca respectiva fila cec va fi depusa in banca spre decontare nu se poate solicita alta suma decat suma inscrisa pe fila cec (in speta 20.000 lei). Iar daca nu veti avea in cont suma respectiva veti intra la incidente de plata bancare.
Nu se poate solicita o suma mai mica decat cea inscrisa pe fila de CEC.
Daca ati trecut pe fila de CEC suma de 20000 de Ron atat elibereaza si banca.Suma aceasta trebuie sa o aveti in banca si se poate achita si prin bilete la ordin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec- lipsa disponibilitati dpasztor dpasztor Am dat unui furnizor ca si garantie un CEC format vechi cu suma de 20 000 ron, eu aveam o datorie la furnizorul respectiv de 4200 ron. a intordus fila cec in ... (vezi toată discuția)
Nup la file cec refuzate la plata Cent Cent In ce conditii se da NUP pentru CEC fara acoperire? Daca e fila CEC garantie difera regimul? (vezi toată discuția)
Cec garantie HoreaO HoreaO Am incheiat un contract de reprezentanta cu un producator, urmand sa primesc un stoc de marfa. Pentru garantarea stocului, am depus garantie o fila CEC in alb. ... (vezi toată discuția)