avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Datorie la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Datorie la fisc

Buna...am o datorie la fisc de pe vremea cand: aveam autorizatie PF. pot sa fac scoala de soferi daca nu o am platita?:sorry: multumesc pentru rsp.
Cel mai recent răspuns: lazar 11 , utilizator 15:28, 18 Iunie 2011
da nu este nici o problema ,fiscul daca are de recuperat sume de bani de la dvs va va executa silit prin propriri pe conturi ,pe bunuri mobile si imobile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-mi poate face banca daca nu mai pot sa achit creditul ? ionescu gabriela ionescu gabriela Sotul meu are un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro /10 ani. A platit aprox. 1000 euro+dobanda aferenta. Acum este in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Emanuel Seretan Emanuel Seretan Am fost bolnav in 2011 , operat , a durat recuperarea ,ea aproximativ 5 ani , iar acum am ramas cu o forma de epilepsie . Aveam rate la BCR , nu le-am achitat ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!!! ioana7 ioana7 Am avut un credit la BCR. Din cauza unor probleme de sanatate si a faptului ca am intrat in somaj nu am mai putut plati. Acum ma cauta cei de la KRUK. Au ... (vezi toată discuția)