avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In cite transe pot sa platesc la un executor judecatoresc o executare silita?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:49, 20 Iunie 2011
onorariu la executor se plateste in intregime :))
Din mesaj eu inteleg ca e vorba de debit plus cheltuieli de executare, nu doar de onorariu. Oricum legea prevede ca si onorariu poate fi platit in rate.

Nu exista nicio prevedere legala care sa stabileasca plata in rate a debitului, dar se poate incheia cu executorul si creditorul un acord pentru plata in rate.
il sustin pe colegul. Pentru debitul restant va intelegeti pt rate cu creditorul. Pt onorariul datorat executorului vorbiti direct cu el. Pentru cheltuielile de executare tot cu creditorul intrucat el le avanseaza conform legii si la el vor ajunge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu executor Elena120 Elena120 Buna seara ! As vrea sa va cer ajutorul in urmatoarea speta cu speranta ca ma puteti lamurii. In speta, un debitor ii datoreaza unui creditor o creanta ... (vezi toată discuția)
Intrebare executor judecatoresc / avocat lauradx lauradx Bunica mea a castigat un proces ( definitiv si irevocabil ). M-a rugat sa ma interesez in legatura cu problema ei. Dansa vrea sa apeleze la un executor ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)