buna ziua, stau la parterul unui bloc si nu am balcon,asa ca nu am unde pune rufele,mai ales ca am un bebe mic,si mi-am sudat niste cornier am pus geam, in forma balconas dar nu am zidit da jos nik ,nici nu am spart peretele (sar geamul)e nevoie de autorizatie?
si care sunt pasii?am uitat sa spun ca nu a cat un balcon normal ,e mai mic un pic
va recomandam sa solicitati un certificat de urbanism de la primarie si astfel veti avea certitudinea daca trebuie sau nu autorizatie. Certificatul de urbanism are caracter informativ, nu va costa cine stie ce si nici nu veti avea probleme legate de faptul ca ati facut improvizatia respectiva daca nu intrati in discutii pe aceasta tema.
poi,vecini din blocul vecin au comentat,de la mine din bloc nu a zis nimeni nimik fiindca mai multi au,uni mai mici si unu un pic mai mare ca al meu ca nu sunt deloc balcoane in bloc.problema e cu vecini de la blocu vecin.am mai citit tot pe forum ca trebuie aprobare de la vecini si asociatie asa este?
Pentru orice constructie trebuie aprobare,mai ales ca modificati fatada blocului.
Iertati-ma dar trebuie sa stiti,hainele bebelusului mai ales trebuiesc uscate
in interior.
Ele vin in contact cu atmosfera poluata,vecini care nu stii ce covoare scutura.
Sunt tot felul de suporturi uscatoare.In cateva oare sunt uscate mai ales
ca din masina de spalat ies aproape uscate.
Vecini cu probleme
eryurek
Buna ziua,
Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Fatada balconului
fatadabalcon
Acum 4 ani am achizitionat un apartament cu un mic balcon de 2 mp. Fatada balconului este realizata din placi decorative din beton sudate in cateva puncte de o ... (vezi toată discuția)