avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Persoana locuieste ilegal in apartamnetul unde am viza ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Persoana locuieste ilegal in apartamnetul unde am viza de resedinta, are de ja un an locuit in apartament, am nevoie de sfaturi.

Eu locuiesc cu maica mea in apartament, maica mea a luat la gazda o persoana, persoana locueste timp de un an in apartament, maica lunar imi pune ultimatume ca sa plec din apartament, este influentata de persoana gazdasa, Persoana gazdasa a intrat in conflict cu mine din motiv ca eu am ultimatum sa plec din apartament, eu inflacarat am strigat la el si el a chemat politia in apartamentul unde sunt inregistrat, am suspectii foarte mare de o persoana care influenteaza increderea maicii mele pentru scopuri personale.Rog sa ma ajutati.Am impresia ca cineva prin factorul acesta doreste sa acapere apartamentul maicii mele.
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 12:54, 17 Iunie 2011
Constantin2011 a scris:

Persoana gazdasa a intrat in conflict cu mine din motiv ca eu am ultimatum sa plec din apartament, eu inflacarat am strigat la el si el a chemat politia in apartamentul unde sunt inregistrat

Din pacate nu aveti ce face atata timp cat persoana sta acolo cu acordul mamei dvs. Daca dvs. aveti viza de resedinta, care are valabilitate de maxim un an, puteti fi evacuat la expirarea ei daca mama se supara pentru ceea ce se intampla.
Este foarte posibil ca mama dvs. sa fie influentata de acea persoana printr-un comportament grijuliu, civilizat si respectuos.
Parerea mea este ca daca aceasta situatie conflictuala va continua, cel care are de pierdut sunteti dvs.
Singura solutie - si cea mai simpla, cred - este sa evitati conflictele si sa-i demonstrati mamei ca sunteti un real sprijin pentru ca la urma-urmei sunteti copilul ei si oricat de tare s-ar supara, un comportament afectuos o poate face sa-si schimbe foarte usor parerile.
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ruda bolnava psihic si partaj imobil Ramo Ramona Ramo Ramona Mama mea locuieste impreuna cu varul meu intr-un imobil p+1- ea la etajul 1, varul la parter. Casa este legal 2/3 a mamei mele si 1/3 a varului meu. Vaduv ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. concubina mea are un copil de 15 ani care locuiește ... Emilstoian92 Emilstoian92 Bună ziua. Concubina mea are un copil de 15 ani care locuiește cu mama sa in apartamentul meu proprietate personala. Doar că minorul se poarta cu mine ... (vezi toată discuția)
Vizitare minori - spatii publice SorinManta SorinManta Buna ziua, Pentru ca divortul dureaza mai mult decat s-a estimat initial am obtinut program pentru vizitarea copiilor minori prin Ordonanta Presedintiala. ... (vezi toată discuția)