avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuieli deductibil- Firma de Lucrari de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuieli deductibil- Firma de Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale

Ce cheltuieli se pot scadea din venituri la o firma care are ca obiect de activitate (Cod. Caen 4120) Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale) ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:34, 17 Iunie 2011
In primul rand toate cheltuielile care duc in mod direct la obtinerea veniturilor din prestari de lucrari civile. Cheltuieli cu materialele consumabile(tot ce se foloseste in constructii , carburanti), cu obiectele de inventar(aici intra sculele, echipamentul de protectia muncii, aparate care nu sunt de natura mijloacelor fixe), cheltuielile cu amortizarea mijloacelor fixe, cheltuieli cu salariile si contributiile sociale, cheltuieli cu telefoanele, cheltuieli postale, cheltuieli cu inchirierea de spatii daca e cazul, cheltuieli cu inchirierea de utilaje daca e cazul, cheltuieli cu activitatea prestata de terti. Si poate vor mai fi ceva cheltuieli, cine stie ce poate fi la cazul dumneavoastra concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen nina sima nina sima buna ziua as vrea sa stiu care este codul caen pentru PRESTARI SERVICII CU UTILAJE DE CONSTRUCTII multumesc Prestam servicii cu utilajele si oamenii ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie? darkone darkone Buna seara, As dori sa adaug la obiectul de activitate constructia(executia) de sobe de teracota si seminee la client.M-ar interesa care este codul caen ... (vezi toată discuția)
Activitate principala codificata gresit lcojoaca lcojoaca Am depus la ORC dosarul complet in vederea inregistrarii unui SRL,dar in Actul Constitutiv s-a strecurat o greseala de redactare ,adica: Societatea va avea ... (vezi toată discuția)