avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor: am pierdut o suma de bani care apartinea altuia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor: am pierdut o suma de bani care apartinea altuia

lucrez pe baza de contract agentie la o firam,am pierdut o suma de bani,ma ameninta ca fac puscarie pentru asta,cum ma pot apara?ce pot face?bani erau asigurati de firma respectiva.


:worthy:
Cel mai recent răspuns: safta67 , utilizator 09:29, 18 Iunie 2011
Daca banii nu i-ati "furat", nu veti face puscarie. Mai mult am inteles ca sumele de bani pierdute au fost asigurate de un "risc", Stati linistit.. nu va faceti probleme..:(
multumesc frumos,macar ma mai linistesc putin,#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez banii ? contragica contragica Buna ziua, detin o firma de materiale de constructii in urma cu 3 zile un agent angajat de al meu a disparut cu toti banii pe care ii incasase in ziua aceea, ... (vezi toată discuția)
Delapidare? AndreiPrV AndreiPrV Buna seara! Lucrez ca agent vanzari, iar in decursul zilei de astazi mi sau furat 1.600 de lei bani din incasari. L-am sunat pe seful meu sa ii spun iar acesta ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca salariul Aln_andreea Aln_andreea Buna ziua, Am si eu nevoie de un sfat urgent. Incepand cu data de 15.04.2009 lucrez la un broker de asigurari, functia asistenta/secretara. Sediul central al ... (vezi toată discuția)