lavinia2008 a scris:
@ghola: nu cred ca inteleg exact cum trebuie interpretat punctul (2) al art. 8: comunicarea deciziei de impunere se face de catre CJAS? Cu alte cuvinte, persoana ar avea 60 de zile sa plateasca acum pe perioada cand nu a contribuit, fara dobanzi? (cred ca e wishful thinking cum am interpretat...)
Este vorba de decizia de impunere anuala emisa de MF. aferenta anilor 2003-2004=2005=2006
In termende de 60 zile de la primirea acstor decizii trebuia declarata si platita comntrubutia pentru sanatate.
Mandantul este un contract prin care o persoana, numita mandatar, se obliga sa incheie acte juridice pe seama unei alte persoane, numita mandant, care ii da aceasta imputernicire si pe care il reprezinta. In contractul de mandat se va inscrie suma bruta cuvenita mandatarului. Mandantul poate sa vireze, in numele mandatarului, contributiile obligatorii datorate de catre acesta: impozitul, cas, contributia pentru accidente de munca, somaj, sanatate, contributia de pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate.