avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

desfacerea adoptiei dupa decesul adoptatorului. se poate face succesiune adoptatorului stiind ca desfacerea adoptiei opereaza numai pentru viitor.Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:56, 18 Iunie 2011
Prin desfacerea adoptiei, adoptatul pierde orice legatura cu adoptatorul deci si vocatia la succesiunea acestuia, dezbaterea succesiunii fiind prematura in acest caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul civil austriac Profion Profion Ce prevede acest Cod privind succesiunea adoptatului cu efecte depline? (vezi toată discuția)
Testament. cum pot intra in posesia lui Renegade333 Renegade333 Am aflat ca exista un testament pe numele meu de la parintii naturali. Familia adoptiva mi-a ascuns acest lucru, sperand sa \\"dau coltul\\" inaintea lor. Cu ... (vezi toată discuția)
Poate fi o persoana infiata subiectul unei mosteniri din partea parintilor biologici? savel.dragos@yahoo.com savel.dragos@yahoo.com am fost infiata in 1988 cu schimbarea certificatului de nastere pe parintii adoptivi,practic cu drepturi depline ,ma intereseaza daca pot veni la mostenirea ... (vezi toată discuția)