avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie comunitara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie comunitara

locuiesc in strainatate dar am lucrat in Romania din anul 1957 pina in 1974 .Am dreptul la pensie pt. acesti ani,avind virsta de 70 ani si une trebuie sa depun actele,respectiv cartea de munca?,Ultimul domiciliu a fost in Bucuresti
Faceti o cerere catre Casa de pensii la care atasati carnetul de munca in original, si adeverinte de la locul de munca din care sa rezulte veniturile brute si sporurile eventual grupa de munca care nu rezulta din carnetul de munca .Depuneti copie buletin sau pasaport .
unde trebuie sa depun actele.Daca eu nu am posibilitatea de depunere cum trebuie sa procedez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuția de 2% pe salariu mfrasineanu mfrasineanu Am lucrat in România din anul 1971 pina in anul 1990. Locuiesc in America si nu știu cu sa procedez sa depun dosarul de pensie pt.limita de virsta. Nu am ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru dubla cetatenie hoffman hoffman Locuiesc in Franta de 10 ani si am dubla cetatenie franceza si romina.Anul acesta avind virsta de pensionare as vrea sa stiu care sunt posibilitatile pe care ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime lumifatu lumifatu buna ziua, as avea si eu nevoie de putin ajutor, daca se poate. intr-o adeverinta de vechime care trebuie depusa la casa de pensii pentru calcularea pensiei, ... (vezi toată discuția)