Buna ziua,
vreau sa va prezint o situatie apoi sa va pun o intrebare.
Sora si cu iubitul ei si-au cumparat un apartament prin programul prima casa. Creditul (platit 50/50 de amandoi) este facut pe numele lui pt ca sora are alt credit, iar in acte ca proprietar este trecut doar el.
Intrebarea mea este, sora mea poate sa faca ceva ca sa fie si ea trecuta in acte ca proprietar?
sora dvs are la indemana urmatoarea posibilitate;jumatate din timpul cat este in desfasurare creditul sa il achite dansa la banca(ratele antamate).sa pastreze chitantele aferente.astfel, dupa ce va achita 50% din credit, poate solicita chiar si in instanta sa fie recunoscuta ca si proprietar pe cota de 50%.desigur, daca este si de acord iubitul.
Coplatitor prima casa
Remes
Buna ziua, am contractat impreuna cu viitoarea sotie un credit prima casa in care ea este titularul de cont si eu coplatitorul. Am achizitionat un apartament ... (vezi toată discuția)
In caz de partaj
Tea81
Ma voi casatori peste cateva luni. Eu am o garsoniera, iar viitorul sot are un apartament cu o camera cu credit bancar. Discutam sa vindem garsoniera mea ... (vezi toată discuția)
Credit auto
nely32
In urma cu 3 ani am luat o masina cu credit auto, intre timp am divortat dar nu am facut partaj, in credit suntem trecuti amandoi soti, din noiembrie noi nu ... (vezi toată discuția)