avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proiect pentru o casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proiect pentru o casa

in anul 2002 am facut un proiect pentru o casa care doream sa o amplasez intr-un anumit loc ,nu am costruit atunci nim ic vreau acum sa ma apuc sa construiesc dar intr-un alt loc.vreau sa stiu daca se poate modifica acel proiect pentru ca nu imi corespunde terenul pentru demisol.in cazul in care se poate modifica cine face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 22:46, 19 Iunie 2011
se pot face modificari atata vreme cat nu aveti inca autorizatie de constructie.
Modificarile la proiect le face proiectantul, iar constructia se edifica in baza Autorizatiei de constructie pentru noul amplasament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita fara autorizatie de constructie EMD EMD Buna ziua, doresc sa achizitionez o casa care nu are autorizatie de constructie. Actualmente, casa este la stadiu de \\"rosu\\", are un proiect din 2007 (care ... (vezi toată discuția)
constructie fara autorizatie de constructie lucianaghemisi lucianaghemisi as vrea sa stiu ce sanctiuni se aplica daca construiesc o casa fara autorizatie de constructie (legea) si in momentul in care mi se da nactiunea, sa spunem ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea amplasamentului din autorizatia de constructie a unei case modelbv24 modelbv24 Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa pe parter. Am cumparat o parcela de teren si mi-am gasit un constructor si un arhitect. Am ales modelul de casa care ... (vezi toată discuția)