avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburare de posesie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburare de posesie?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. Am un teren agricol pe care vreau sa il folosesc pentru a accesa fonduri nerambursabile, dar cineva si-a pus o cultura de griu ,neavind de contract de arendare sau orice alt act ca ar voie sa foloseasca acel teren. Refuza orice fel de intelegere,ba mai mult chiar ameninta ca nu am ce sa caut pe acel teren intrucit cultura ii apartine.Mai mult chiar am gasit lotul declarat la APIA. Ce pot face pentru a ma putea folosii de pamintul meu?
Cel mai recent răspuns: telecomanda , utilizator 20:08, 28 Februarie 2015
Depuneti o plangere penala pentru tulburare de posesie.
terenul dvs agricol era delimitat si ingradit? puteti sa formulati plangere penala impotriva acelei persoane pt tulburare de posesie.
@athe
,,terenul dvs agricol era delimitat si ingradit ?'' =D> E teren agricol !!!

@cristina1712ct
Peste putin timp graul e copt, recolteaza-l si lasa-l sa te dea in judecata pt. recolta ! Pacat, dar asa se rezolva treburile in Romania ! Un proces pe motiv de tulburare de posesie poate dura ani ! Apoi despagubirile, executarea, etc. alti ani ! Timp in care ala e bine-mersi !
A, sa nu uit ! Daca ai acte beton pt. teren, o plangere penala pt. fals in declaratie si dobandirea de foloase necuvenite, depusa la parchet, e binevenita ! Parca s-a inscris la apia cu terenul, nu ?! Si a facut-o pt. a obtine ceva bani, nu ?!
Recolta va apartine, intrucat sunteti proprietarul terenului. Sa va dea in judecata dupa recoltare, daca doreste ceva.
@mihaelaetc
Multumesc ! In sfarsit respir usurat dupa ce mi-ati dat OK-ul la postarea de mai sus ! Apropos, se vede indigoul cu care ati copiat !

Alte discuții în legătură

Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
Pot fii acuzati de complicitate sau abuz in serviciu,primar-secretar-agent agricol ? telecomanda telecomanda Fermierul GICA solicita Fonduri Europene APIA acesta merge la primarie unde depune odeclarati pe propria raspundere ca lucreaza un teren agricol de 4 ha. ... (vezi toată discuția)
am comis o fapta penala-infracţiuni împotriva intereselor financiare ale uniunii europene sturionul50 sturionul50 Va rog frumos spuneti daca am comis fapta am dat prejudiciul inapoi la apia. d.n.a zice ca fapta este fapta si ca indiferent ca sau dat banii inapoi-fapta ... (vezi toată discuția)