Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. Am un teren agricol pe care vreau sa il folosesc pentru a accesa fonduri nerambursabile, dar cineva si-a pus o cultura de griu ,neavind de contract de arendare sau orice alt act ca ar voie sa foloseasca acel teren. Refuza orice fel de intelegere,ba mai mult chiar ameninta ca nu am ce sa caut pe acel teren intrucit cultura ii apartine.Mai mult chiar am gasit lotul declarat la APIA. Ce pot face pentru a ma putea folosii de pamintul meu?
@athe ,,terenul dvs agricol era delimitat si ingradit ?'' =D> E teren agricol !!!
@cristina1712ct
Peste putin timp graul e copt, recolteaza-l si lasa-l sa te dea in judecata pt. recolta ! Pacat, dar asa se rezolva treburile in Romania ! Un proces pe motiv de tulburare de posesie poate dura ani ! Apoi despagubirile, executarea, etc. alti ani ! Timp in care ala e bine-mersi !
A, sa nu uit ! Daca ai acte beton pt. teren, o plangere penala pt. fals in declaratie si dobandirea de foloase necuvenite, depusa la parchet, e binevenita ! Parca s-a inscris la apia cu terenul, nu ?! Si a facut-o pt. a obtine ceva bani, nu ?!