Azi, 18.06.2011, m-am hotarat sa merg la strandul Dambovita din sectorul 6 (Crangasi) si lucrul acesta m-a costat 700 ron. Inexistenta unei parcari suficient de incapatoare m-a deteminat sa parchez pe o straduta paralela cu strandul, unde erau foarte multe alte masini parcate, nefiind nici o restrictie.Toate bune si frumoase dar cand am vrut sa plec, toropita de caldura si oboseala ...ia masina de unde nu-i...m-am speriat ingrozitor crezand ca a fost furata. De fapt chiar a fusese furata ca altfel nu se poate spune de un bun proprietate personala disparut fara urma. Am aflat ulterior de la un locuitor din zona ca zilnic sunt ridicate masinile de pe acea strada in baza unei hotarari a primariei sectorului 6 pe motiv ca impiedica circulatia pietonala pe trotuar. Care circulatie? ca pe acolo e pustiu si in plus pe partea dreapta a strazii este gardul strandului si pomi necuratati de primarie ale caror crengi oricum ar impiedica circulatia pietonilor. Declar ca ridicarea masinilor mi se pare un act abuziv, iar dreptul proprietatii private este incalcat grav. Ce sa mai spun despre taxa de aproximativ 700 ron...mai mare decat un salariu minim pe economie. Este strigator la cer acest abuz al Primariei sectorului 6 care isi bate joc de cetateni si profita de cei care dupa o saptamana de munca vin sa se relaxeze...nu sa faca infarct!!!
In parte va dau dreptate dar pe de alta parte hotararile cosiliului primariei au efect de lege asupra tuturor celor in trecere prin zona respectiva. Daca puteti face dovada ca in zona nu sunt panouri de avertizare sau ate semne de circulatie care sa interzica parcarea sau ca se ridica masinile parcate pe trotuar etc atunci puteti depune o contestatie.
Ridicare autoturism
migaste
Ni s-a ridicat masina de catre o firma particulara, masina fiind parcata pe trotuar, pe o straduta undeva in spatele unor blocuri in sectorul 1; mai erau ... (vezi toată discuția)