avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare taxa ridicari auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare taxa ridicari auto

Buna ziua,

Mi s-a ridicat masina cu motivatia ca spatiul de pe trotuar ramas liber pentru pietoni era de 80 cm si nu de 1 m. Mentionez ca era un spatiu marcat pentru parcare paralel cu bordura, insa toate masinile se parcheaza, in acea zona, perpendicular pe trotuar, pentru a incapea mai multe. Si este vorba despre 50 de masini. Locatia este Calea Crangasi, sector 6, langa parcul Crangasi.

Am platit 677 lei, defalcat aproximativ 250 lei - ridicarea, 200 lei- transportul si 200 depozitarea, pentru a recupera masina.

Sunt bani pe care as dori sa mi-i recuperez, decoarece consider ca a fost un abuz al politistului, deoarece masina nu incurca circulatia, era in parcare ca toate celelalte 50 de masini.

Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in aceasta situatie pentru a contesta ridicarea abuziva a masinii si recuperarea banilor.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 11:18, 22 Decembrie 2014
Singur nu cred ca v-ati descurca!
Aveti nevoie de ajutorul unui avocat specializat pe astfel de spete.
Pe de alta parte, mergeti la link-ul de mai jos

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe trotuar AlexaDaniela AlexaDaniela Părinţii mei deţin un microbuz de 18 locuri, cu care practica transport licentiat. De obicei, la întoarcerea acestuia din anumite trasee, îl parcheaza in ... (vezi toată discuția)
Parcare langa o proprietate privata Djony7 Djony7 Buna ziua, Am o dilema cu privire la un loc de parcare langa o proprietate privata. Este vorba de o casa,langa care este un spatiu public de aproximativ ... (vezi toată discuția)