avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu 2 dintre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu 2 dintre vecini

este pentru prima data cand scriu la acest forum si de aceea imi cer scuze pentru eventualele greseli;prin acest mesaj va rog sa ma ajutati cu un sfat sa gasesc o solutie la problema mamei mele.
din 1993 de cand tatal meu a murit,pt ca a ramas singura,mama a fost hartuita periodic de 2 dintre vecini si chiar batuta stau marturie plangerile depuse la politie,cele in scris ca cele verbale nu se mai pun.ultima plangere in scris,luna aceasta,caci cele 2 verbale facute cu cateva zile in urma nu au dat nici un rezultat,a facut ca domnul sef de post sa inceapa ancheta si sa vina la fata locului dupa 8 zile,iar acolo sa-si permita sa-i spuna mamei mele ca e mincinoasa,asta fara sa vorbeasca cu martorii,care stiu exact care-i adevarul.
se pare ca inca au dreptate cei care striga si se prefac mai tare.
nefiind de acord cu aceasta ancheta dorim sa o contestam
vecinul si cumnatul mamei e un nostalgic al scolii de partid stefan gheorghiu pe care din cauza evenimentelor din `89
nu a mai terminat-o si e bun doar de gura,aproape toata lumea o stie;
vecina, operata la cap de cativa ani,dar cu probleme dintotdeauna,despre care insusi sotul ei spune vecinilor ca are probleme cu capul,fiind inchis pe afara noptile si amenintat sa-si faca bagajul si sa plece la locul de provenienta;
mama mea e bolnava cu inima si in ultimele luni are 2 internari in spital din cauza hartuirilor psihologice si provocarilor pe care acesti 2 vecini i le fac fara motiv,doar pt a-si arata unul altuia ce i-au facut.
a ajuns sa-i fie frica sa iasa la cumparaturi sau la medic pentru ca in urma sa intra in curte si-i fac probleme X-(
ca cetatean liber ce-si plateste taxele si impozitele are dreptul sa traiasca in pace si organele locale trebuie sa-i asigure acest drept.
va multumescanticipat
Cel mai recent răspuns: damian gica , utilizator 00:08, 28 Iulie 2008
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A luat certificat medico-legal atunci cand a fost batuta? A facut plangere la politie pentru lovire (dovedita cu certificatul medico-legal)? Faceti plangere si in instanta de judecata, insa trebuie s-o dovediti ( certificat medico-legal si martori). Aveti grija sa nu treaca mai mult de doua luni de la incident.
Impotriva sefului de post se poate face plangere la seful sau ierarhic superior, insa trebuie sa aveti numerele de inregistrare ale plangerilor facute si nesolutionate de acesta.
Mult succes.
Av. Hornea. M.
va multumesc frumos pentru sfat,trebuie sa facem ceva pentru ca nu e normal ce se intampla,mai ales ca in localitatile mai izolate organele locale uita ca sunt in slujba cetateanului si nu invers,dar s-au obisnuit ca lumea sa-i salute cu plecaciuni iar ei isi fac treaba in functie de intersele electorale si personale pe care le au.
cu stima
damian g.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea a fost bãtutã. ma poate sfatui cineva cum sa procedez? rrondella rrondella Mama mea, handicapata permanent gr.I,accentuat cu insotitor, pe 09.06.2012, in timp ce se afla aproape de gard, in curtea noastra, a fost batuta de unul din ... (vezi toată discuția)
Amenintare GINGER GINGER Va rog sa ma ajutati! Am divortat in 2008, in urma unei batai aplicate de fostul meu sot mie si mamei mele in septembrie 2007, deoarece nu am fost de acord sa ... (vezi toată discuția)
Daune morale tanis tanis Mama mea a fost acuzata de un vecin ca i-ar fi batut sotia,procurorul a dat Nup deoarece nu a avut certificat medico - legal, iar martorii au declarat ca nu ... (vezi toată discuția)