avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in CCC. S-a desfiintat punctul de lucru. Ce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in CCC. S-a desfiintat punctul de lucru. Ce drepturi am?

Buna ziua! Am si eu o intrebare: momentan sunt in concediu de crestere a copilului, firma la care am lucrat si-a desfintat punctul de lucru unde am lucrat eu si a infintat o alta firma, intrebarea este ce se intampla cu mine cand vin din concediu, ma vor obliga sa lucrez la alte puncte de lucru, somaj sa-mi dau demisia??????Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2011
adriana1908, utilizator
Cel mai recent răspuns: daria1 , utilizator 15:21, 15 Iulie 2011
Multumesc pentru raspuns, numai ca ei sustin ca sunt obligati prin lege sa-mi ofere un alt post (similar cu cel avut sau nu) in alte puncte de lucru si ca daca m-ar da in somaj ar incalca legea.
1. Daca v-au raspuns asa ceva ori sunt necunoscatori ai legii ori sunt mincinosi si vor sa va pacaleasca.
2. Nu exista obligatia de a va oferi un alt loc de munca si nici obligatia dvs. de a-l accepta (angajatorul stie ceva in cazul concedierii colective dar nu e cazul la dvs.).
3. Eu v-am recomandat sa sesizati ITM. Va verifica spusele dvs. si va lua masurile legale.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinceperea serviciului dupa concediu crestere copil petru3 petru3 Buna ziua, Va rog sa imi explicati pas cu pas ce ar trebui sa fac daca expira perioada de 2 ani de stat cu copilul si sunt in relatii f. rele cu ... (vezi toată discuția)
De ce nu vrea sa imi dea drepturile ? dana92 dana92 Salutare ! Am lucrat in Pitesti la un magazin de bauturi ( inca lucrez ) , un an de zile . Mentionez ca este doar un punct de lucru , undeva ... la iesirea ... (vezi toată discuția)
Terminare cic olgutza_83 olgutza_83 Buna ziua, Pe data de 31 ianuarie se termina concediul de cresterea copilului, iar pe 1 feb tb sa incep lucrul. Am fost anuntata de cei de la firma la care am ... (vezi toată discuția)