avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

sotia mea il are pe tatal ei la un azil de bolnavi neuripshiatrici si se gandeste ca atunci cind tatal sau nu va mai trai sa nu ii ia azilul bunurile pe care acum le gestioneaza bunica ei ,este instituita tutela asupra acestor bunuri.astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:18, 19 Iunie 2011
sotia va mosteni aceste bunuri, nu i le ia azilul.. fie el de stat sau privat
daca in curatela e prevazut si dreptul curatorului de a vinde bunurile atunci sotia dvs poate sa nu mai mosteneasca nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament coproprietar bolnav alzheimer GIULIAMATEI GIULIAMATEI Buna ziua Tatal meu vrea sa vanda apartamentul in care locuieste si sa se mute intr-o garsoniera. Coproprietar este mama, bolnava de dementa alzheimer ... (vezi toată discuția)
Ridicarea pensiei pentru batrani bolnavi de alzheimer cvlad1960 cvlad1960 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru a ridica pensia tatalui meu care este diagnosticat cu alzheimer si este internat intr-un centru de ... (vezi toată discuția)
Mostenire, transfer proprietate bunic - nepot minor aleluia2015 aleluia2015 Buna ziua, in calitate de bunic pot trece casa pe numele nepoatei care are 5 ani.? Multumesc (vezi toată discuția)