avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Subiect: Lipsa contract prestari servicii turistice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Subiect: Lipsa contract prestari servicii turistice

Daca nu s-a incheiat un contract de prestari servicii turistice, de ce anume este pasibil prestatorul ?Daca beneficiarul alege sa-i inpute prestatorului anumite lipsuri privind prestatia poate sa ceara despagubiri si daca da in baza a ce va putea sa le ceara

Cel mai recent răspuns: Ciniledobrog , utilizator 19:23, 19 Iunie 2011
dati mai multe amanunte pt a intelege la ce fel de prestari servicii va referiti.
Este vorba despre un pachet de servicii turistice achizitionat printr-o agentie, care este prestator dar care n-a fost oficializat, adica nu a fost incheiat un contract de prestari servicii intre agentie si beneficiar.Din nefericire beneficiarul are nemultumiri privind pachetul si doreste despagubiri, returnarea unei parti din valoarea pachetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans vacanta adela88 adela88 Buna ziua, Am o problema: in luna februarie am rezervat o vacanta printr-o mare agentie de turism romaneasca. Am platit 2000 de lei avans prin plata ... (vezi toată discuția)
Faliment agentie de turism bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, Am cumparat/achitat integral un pachet turistic pentru Martie 2018 printr-o agentie partenera Omnia Turism. In contract este specificat faptul ca ... (vezi toată discuția)
Inselaciune agentie turism CN_85 CN_85 Buna ziua, Am achizitionat 3 pachete turistice de la o agentie, la sosirea la destinatie am fost cazati intr o camera inferioara celei contractate. Am facut ... (vezi toată discuția)