avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modalitate incasare pensie bolnav in stare vegetativa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modalitate incasare pensie bolnav in stare vegetativa

Buna ziua,
bunica mea este complet paralizata,in stare vegetativa,nu se poate comunica cu ea defel.Intrebarea mea este care este modalitatea prin care se poate incasa pensia ei avand in vedere ca noi o ingrijim?Momentan este in spital,se pare ca o procura cu stampila spitalului si parafa medicului ar rezolva problema,dar peste cateva zile o externeaza,o data ajunsa acasa ni s-a spus ca trebuie procura la notar.Ce procura pot eu obtine,daca ea nu mai pote sa-si dea acordul la nimic in aceasta situatie?Mentionez ca ingrijirea ei costa de ordinul zecilor de mlioane pe luna(femeie sa stea cu ea pana suntem noi la serv+medicamente+scutece etc),deci suma provenita din pensie(7 mil) este absolut necesara...si oricum este dreptul ei de a o primi dupa zeci de ani de munca.

Multumesc
Daniela
Cel mai recent răspuns: ContSters53762 , utilizator 14:00, 25 Iulie 2008
Cred ca ar trebui numit un curator. Mergeti la Autoritatea Tutelara a Primariei din raza teritoriala a domiciliului bunicii si va vor da ei toate detaliile necesare.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2008
ContSters53762, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie persoana paralizata - atac cerebral ionutmarius ionutmarius Buna ziua, Bunica ( 87 ani)a facut un atac cerebral si a paralizat complet (este la pat, nu mai vorbeste). Avem toate actele medicale care sa ateste ... (vezi toată discuția)
Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)
Curatela bolnav nedeplasabil cyan cyan ma aflu in situatia urmatoare: mama mea a facut recent un accident vascular cerebral in urma caruia a ramas partial paralizata, nu se poate deplasa, este ... (vezi toată discuția)