avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Multumesc anticipat!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Multumesc anticipat!

Am si eu o intrebare in legatura cu infiintarea unei firme , doresc sa infiintez o firma si am datori la vama romana , o taxa vamala la o masina , un surplus de taxa vamala venit dupa un an dupa ce am inmatriculat si am vandut masina . Constituie acest lucru vre-o problema in infiintarea firmei daca aceasta va fi pe numele meu multumesc anticipat . dani
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:12, 19 Iunie 2011
Daca e asa cum ziceti dvs. nu aveti probleme. Va sfatuiesc totusi daca este mai mult decat atat sa solicitati de la ANAF un certificat de cazier fiscal sa vedeti daca aveti ceva fapte inscrise in el ce va fac incompatibil cu calitatea de asociat-administrator al unei societati comerciale. Este bine sa faceti acest lucru inainte de a va intocmi si a depune actele la registrul comertului, deoarece ar putea fi prea tarziu daca aveti probleme cu cazierul fiscal. Registrul comertului cere pe baza de protocol date despre cazierul fiscal de la ANAF, dupa ce depuneti actele pentru inregistrarea societatii si ati cheltuit vreo 1000 ron. Pentru 20 ron eu zic ca merita sa faceti acest demers preventiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate Mariana2008 Mariana2008 Buna ziua Am o societate aflata in dizolvare, care are datorii (dobanzi , penalitati) la directia financiara. Firma se afla in dizolvare din anul 2007. ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate-asociat cu datorii la finante? roxyalexandru roxyalexandru Buna seara! Este posibila infiintarea unui SRL cu doi asociati daca unul dintre acestia are datorii neachitate la finante?(amenzi, restante ... (vezi toată discuția)
Reinfiintare firma dupa lichidarea uneia anterioare transylvae transylvae Buna la toata lumea. Am nevoie de putin ajutor si tin sa multumesc anticipat pentru el. Am avut o firma care a fost radiata anul trecut ( pe site-ul MF ... (vezi toată discuția)