avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de antrepriza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de antrepriza

Buna ziua! Vreu sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Vecinii de la mine din bloc au dorit sa angajam un antreprenor pentru termoizolarea blocului. Lucrarea a fost efectuata in parte dar acum nu vor sa o termine pentru ca vor banii inainte sau macar o parte din ei. Eu sunt dispusa sa le dau o parte din bani dar numai daca incheiem contract si imi dau chitanta. Insa ei nu vor acest lucru. #-oAu ei dreptul sa-mi ceara banii in aceste conditii? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 15:25, 25 Iulie 2008
Nu va sfatuiesc sa le dati vreun ban pana nu incheiati un contract (eventual care sa intre in vigoare la o data anterioara sau chiar cu data inceperii lucrarilor) si in care sa stipulati : o data a platii partiale - data cand le veti da banii (deci o data actuala), termenul de finalizare si data platii finale, penalitati, garantia lucrarii, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune? blitzmate blitzmate Buna ziua Am inceput termoizolarea unui bloc in baza unor contracte de prestari servicii cu unii dintre locatari(am termoizolat si unor locataricu care nu ... (vezi toată discuția)
Obligat fortat alan1432 alan1432 buna ziua! locuiesc intr-un oras municipiu la un bloc cu patru etaje.in 2009 s-a efectuat construirea acoperisului la acest bloc fiecare apartament cotizand in ... (vezi toată discuția)
Contract termoizolare termica bloc 20 ap zdanut zdanut La 31 martie 2009 ( deoarece avem Asociatie de Proprietari pe bloc, constituită din martie 1999 ), am depus documentatie la primarie în Baza OUG nr.18/2009 ... (vezi toată discuția)