avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... amenda PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

amenda PFA

Buna ziua! Detin un PFA, cu impozit fix din anul 2003 si imi desfasor activitatea in piata, la taraba. In urma unui control in piata, am fost invitata la sediul Garzii Financiare..
Am primit o amenda de 1000 ron deoarece nu detin casa de marcat. Domnii de acolo au avut "amabilitatea" sa ma ajute cu o casa de marcat mai ieftina...deoarece cunosc dansii pe cineva !!!!!!Chiar daca detinerea unei case de marcat de catre o PFA cu impozit fix, este o prostie..nu pot contesta, deoarece exista lege in vigoare..DAR VREAU SA STIU DACA POT CONTESTA AMENDA, DEOARECE, DIN CATE STIU LA PRIMA ABATERE SE DA AVERTISMENT..iar eu am primit 2 in 1..si avertisment si amenda..In cazul in care am dreptate..unde trebuie sa fac contestatia, unde trebuie depusa? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lilyanna , utilizator 19:55, 11 Iulie 2011
Ma poate ajuta cineva ..?Va rog ...
Trebuia sa aveti casa de marcat. Este obligatoriu, potrivit legii. Mai bine nu faceti contestatie...
numai bine!
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2011
lilyanna, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In lupta cu garda financiara madda19 madda19 buna ziua. am un pfa iar ieri am fost vizitata de doi comisari ai garzii financiare care in urma controlului efectuat au refuzat sa intelega ca din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Informare: e obligatorie casa de marcat daca vand la taraba? nicolaidinu nicolaidinu Buna ziua .Detin un pfa ce are ca activitate, comercializarea detergentilor si produse de cosmetica. Va rog mult ,spuneti-mi daca sunt obligat sa am casa de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie vinzare ocazionala carti second-hand Dragos2010 Dragos2010 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat,intr-o problema al carei raspuns nu l-am putut gasi inca la institutiile unde am intrebat pina acum. Doresc sa ... (vezi toată discuția)