Buna ziua tuturor,
Va rog mult de tot sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza cu o comp externa.
Avem un client din Japonia care ne este si furnizor ( prestari servicii atat noi cat si el). Noi il facturam in euro iar el in usd, la sfarsit de luna ne trimite un statment cu tot ce avem sa-i platim din care pe statement ne scade si facturile noastre in euro, iar noi platim diferenta.
Nota contabila: 401 = 411
Trebuie declarata undeva aceasta compensare? La BNR cumva? ce documente sunt necesare? st
Compensare externa
smsimona
buna,stiu ca exista obligatia de raportare la BNR a compensarilor dintre o persoana jur.rom.si una straina,dar am o particularitate si anume daca pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.