avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UZUCAPIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UZUCAPIUNE

BUNA am fost uzucapat pe o padure si acum ne judecam . Cum pot face sa mi se plateasca copacii taiati de partea adversa , neavand nici un act ca a taiat el , dar cu toate acestea copacii nu mai sunt au ramas doar cioatele pt ca ia taiat el
Precizez ca sa intabulat pe padure astfel devenind propietar iar in uzucapiune cand a facut o el specifica ca el a folosit propietatea .
Daca puteti indrumatima
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 15:36, 20 Iunie 2011
instanta ma pus sa zic cat valoreaza propietatea ca sa platesc taxa
aceasta taxa o pot recupera ?
Ce ati cerut instantei? Taxa de timbru este de 3% din valoarea total revendicata. Taxa nu se recupereaza.

Exista totusi medierea, situatie in care taxa se restituie.
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in revendicare imobiliara in baza legilor funciare, scutire taxa timbru flaviusghita flaviusghita Sunt proprietarul unui teren forestier retrocedat legal in anul 1992, ulterior in 2004, comisia de retrocedari a retrocedat o parte din acest teren al meu ... (vezi toată discuția)
Invocare uzucapiune - help ! n12345 n12345 HELPPP !!! Pentru invocarea uzucapiunii este valabila posesia de peste 30 ani asupra unui teren pentru care nu sa platit impozit, dar care sa contopit cu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune galaoan galaoan Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie. Dupa moartea bunicilor mei, din partea mamei, cei 10 frati ai mamei au mostenit 1 ha de ... (vezi toată discuția)