avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare adresa in cf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare adresa in cf

Buna ziua,

Am o casa situata pe un teren cu iesire la doua strazi. Adresa din buletin este str.A fara nr.(FN).Cartea de identitate imi expira si nu se mai face cu adresa fara nr. As vrea sa-mi schimb adresa pe str. B, unde primaria imi da si nr.
( Cand am construit casa, nu aveam iesire la str.B din pricina unei conducte de gaz care a fost ingropata ulterior, si cf-ul a fost facut pe str.A).
Imi puteti spune ce implicatii are aceasta modificare la Cartea funciara, si daca e foarte complicat sa fac aceasta modificare?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 21:44, 20 Iunie 2011
O puteti face avand o adeverinta de la serviciul de urbanism, care sa ateste modificarea strazilor si a intrarilor. Este posibil sa va solicite si o completare a planurilor cadastrale in sensul modificarii intrarii in imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sunt ... ileana1962 ileana1962 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt proprietarul unui imobil situat in Craiova ,conform nomenclaturii stradale este situat pe strada ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren claudiu21tgv claudiu21tgv Buna seara. Dețin un teren de aprox 3000 mp căruia vreau sa.i fac cadastru. Am vb cu un cadastrist si mai am de adus un certificat fiscal apoi sa depună ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire eliberata gresit lacramioara90 lacramioara90 buna ziua! M-ar interesa care este procedura in cazul in care o autorizatie de construire este eliberata \"gresit\", astfel: adresa pe care [b]s-a cerut[/b] ... (vezi toată discuția)