avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Renuntarea la divort !!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Renuntarea la divort !!

Buna ziua , de o saptamana am fost la judecatorie si am bagat actele de divort in prezenta unui avocat .....Am termenul in septembrie.Intrebarea mea e: Daca sotul e de acord acum sa divortam pot renunta la proces si sa divortam de comun acord ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: kyddy , utilizator 21:00, 20 Iunie 2011
da, la notar ati fi divortat mai repede.
nu puteti face partaj la notar pana nu sunteti divortati.
Si atunci daca la notar as putea sa divortez mai repede .....pot renunta da proces daca si sotul e de acord sa divorteze din moment ce eu sunt reclamantul?As vrea sa termin cat de repede posibil...si daca si el acuma e de acord nu vreau sa se razgandeasca !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort redsofie redsofie Buna ziua, As dori sa ma sfatuiti cum pot sa procedez in urmatoare situatie in care ma voi afla cat de curand. Locuiesc intr-un apartament cu 3 camere pentru ... (vezi toată discuția)
Prezenta proces divort ro_red_rosu ro_red_rosu Eu si sotul meu divortam prin comun acord, suntem casatoriti de 10 ani, nu avem copii, avem prima infatisare pe 29 septembrie. Sotul este reclamant iar eu ... (vezi toată discuția)
Divort ONU EMIL ONU EMIL Daca eu am intentat divort cu partaj voluntar care a fost acceptat acum 3 luni urmand sa vina pronuntarea acasa mai pot face ceva pentru a ma pune in sit. ... (vezi toată discuția)