avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor!!!!rog un raspuns
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor!!!!rog un raspuns

pe data de 1august termin cic...in timpul acestui concediu mi-am schimbat domiciliu in alta localitate si vreau sa ma angajez in noul oras.cand voi termina concediul...
am trimis printr-o colega hartie la fostul loc de munca pentru intoarcerea la locul de munca si respectiv penrtu incetarea activitatii.dar nu au vreut sa primeasca aceste hartii pe motiv ca nu m-am prezentat personal si in plus au zis ca...conform legii sunt obligata sa ma intorc sa lucrez cateva luni la fostul loc de munca altfel imi va fi desfacut contractul de munca cu litera i...as dori sa imi spuneti daca exista acesta lege care prevede obligativitatea intoarcerii la fostul loc de munca...si ce lege este(nr...si an) si pot face...in acest caz...avand in vedere ca am schimbat domiciliu
Cel mai recent răspuns: mirachi , utilizator 09:35, 27 Iulie 2008
va multumesc inca odata pt reaspuns...mi-ati fost de un real folos...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca Raluk_ Raluk_ cum pot sa plec de la o firma daca in data de 25.10 mi-am depus demisia si nu mi-a fost aprobata iar in data de 02.11 am trimis o alta demisie prin posta cu ... (vezi toată discuția)
Demisie functionar contractual Justitiarul711 Justitiarul711 Angajatul unei primarii, contractual, pe o functie de executie, poate sa isi dea demisia fara preaviz? (vezi toată discuția)
Preaviz viovio viovio buna ziua avand functia de contabil durata preavizului este de max 15 zile, in cazul demisiei? legea este 53/2003 art 55 lit b? multumesc (vezi toată discuția)